Bilekuosi / Dope Fiend 10-vuotispainos

Tein silleen tyhmästi, että tuotin ja julkaisin Bilekuosi (Dope Fiend) -nimisen korttipelin kymmenen vuotta sitten. Peli yrittää mallintaa mömmöjen vetämistä (ja diilaamista) kilpaa ja samalla koitetaan pysyä 1) hengissä 2) tajuissaan 3) järjissään. Voitte kuvitella, ettei peli kovin helposti mahtunut sinne pokemonien ja karkkihyllyjen viereen nykyisiin pelikauppoihin (Puolenkuun pelit otti ja myi! Ja jostain syystä tupakkakaupat myivät sitä verrattaen hyvin.)

Noh, pelin ensimmäinen ohjekirja oli väritön ja englanniksi. Lisäksi se tehtiin kiireessä ja ennen kuin olin käynyt ainoatakaan kurssia aiheesta. Niitä on sittemmin käytetty takan sytykkeenä ja kierrätetty. Uutta suomenkielistä manuaalia painettiin hyvin pieni erä – joitain satoja. Ja nyt ne on loppu – ja niitä olis tilattu esimerkiksi Kosmos-festivaaleille myytäväksi ja koska painatuksessa on aloituskustannus:

Tilaa nyt Bilekuosi -korttipelin 10-vuotispainos!

Saat sen toimitettuna kotiisi heti, kun ohjekirjat saadaan painosta. Tilaus painoon lähtee tällä viikolla. (kirjoitettu 4.6.2018)

Kukin peli on valmiiksi 1/4 antiikkia, eli 10-vuotiaita! Satunnaiset tilaajat saavat signeeratun manuaalin aiemmin painetusta erästä – niitä on muutama.

Sisältää toimituskulut Suomeen.

Pakattu pieneen tilaan ympäristön, sekä laatikon kulmien säästämiseksi.

Lisätietoja pelistä:

https://www.lautapeliopas.fi/peliarvostelut/bilekuosi/

https://boardgamegeek.com/boardgame/37497/bilekuosi

Suomenkielinen ohjekirja

 

Tässä Internet-nappi, josta voi antaa mulle rahaa tähän hommaan:


Toimitus/shipiping
Viesti
Tilaus on mahdollista toistaiseksi.

Jos saan tarpeeksi tilaajia, rupean tutkimaan sellaisen mobiilisovelluksen toteuttamista, joka katsoo mitä korttia heilutat kameran edessä ja laskee sun puolesta vaikutukset. Tajuttiin myöhemmin, ettei kaikki tämän pelin pelaajat välttämättä aina kovin tehokkaasti suorita aritmeettista iterointia.

Kiitos, kun tuet indie-pelikulttuuria!